Ιωνικος - Ολυμπιακος Live Streaming | Ionikos - Olympiacos

Ιωνικος - Ολυμπιακος Live Streaming

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming:

Ιωνικός και Ολυμπιακός έχουν διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα. Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ματς της 22ης αγωνιστικής στη Νίκαια (17:15), ψάχνουν τους βαθμούς της νίκης για να πλησιάσουν τους στόχους τους.

Ionikos – Olympiacos Live Streaming

Ο Ιωνικός με 18 βαθμούς σε 20 αγωνιστικές (4-6-10) δίνει «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία. Βέβαια, στα δύο τελευταία παιχνίδια του έχει βελτιώσει την εικόνα του. Οι «νεοφώτιστοι» την περασμένη βδομάδα νίκησαν 2-1 τον Ατρόμητο και μεσοβδόμαδα απέσπασαν ισοπαλία (1-1) στον Βόλο. Και στα δύο παιχνίδια η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν μαχητική και κατάφερε να «χαμογελάσει» επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

«Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Θα παλέψουμε με όλες μα τις δυνάμεις για το καλύτερο», υποστήριξε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός. Ο οποίος για το ματς δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βαλεριάνο. Η ομάδα της Νίκαιας και επίσημα την Πέμπτη ενέταξε στο δυναμικό της τον 33χρονο τερματοφύλακα, Νέιτς Βίντμαρ, δανεικό από την Ολίμπια Λουμπλιάνας.

Ο Ολυμπιακός παραμένει πρώτος και αήττητος, στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και φιλοδοξεί να συνεχίσει με «τρίποντο» για να μην δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 1-1 στην Τούμπα, απάντησαν με εύκολη νίκη (3-1) απέναντι στον Παναιτωλικό με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρι Ροντρίγκες που σημείωσε δύο γκολ.Super League Live Streaming

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming

«Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην εκκίνηση του αγώνα, αφού δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο», τόνισε ο Πέδρο Μάρτινς εμφανώς ικανοποιημένος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πρωταθλητές στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια τους, μετράνε 3 σερί ισοπαλίες, ενώ προηγουμένως είχαν 7 διαδοχικές νίκες.

Στο ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός επικράτησε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 χάρης στο γκολ του Μασούρα. Στη Νίκαια έχουν να βρεθούν από τη σεζόν 2006/07. Τότε οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει 5-3 σ’ ένα ματς που η τακτική είχε πάει… περίπατο.

Λήξη συναγερμού για τον Κένι Λαλά στον Ολυμπιακό, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως ο Γάλλος μπακ θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ματς. Διαβάστε αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.Live Streaming σουπερλιγκα

Ιωνικος – Ολυμπιακος Σμυρνης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ιωνικος – Ολυμπιακος

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Δειτε σημερα ζωντανα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News