Γιάκομπσεν: «Παίξαμε με την καρδιά μας και πήραμε τη νίκη»

Γιάκομπσεν: «Παίξαμε με την καρδιά μας και πήραμε τη νίκη»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν μίλησε για την μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 σετ όμως το Τριφύλλι έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη 3-2 σετ.

Οι Πράσινοι μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα έδωσαν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την εμφάνισή του στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάκομπσεν:

«Ήταν πολύ δυνατό ματς. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά και σε μας. Δυσκολευτήκαμε αρκετά στην αρχή του αγώνα. Στο δεύτερο σετ ήμασταν μπροστά αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε 2-3 σημαντικές μπάλες. Δεν τα παρατήσαμε στο 2-0’, συνεχίσαμε τη μάχη μας, παίξαμε με την καρδιά μας και πήραμε τη νίκη».

ΜΥΘΙΚΗ ανατροπή ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, έκανε το 6/6 κόντρα στον Ολυμπιακό!

Γύρισε από το 0-2 ο Παναθηναϊκός και διατήρησε το «ΣΕΡΙ» των συνεχόμενων νικών απέναντι στον Ολυμπιακό φτάνοντας στις έξι διαδοχικές νίκες!

Τα σετ: 21-25, 24-26, 25-22, 25-22, 15-10

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το 2-0 του Ολυμπιακού και με ηγέτη τον Λούκας Ράνγκελ ανέτρεψε το ματς στο τάι μπρέικ και επικράτησε με 3-2 σετ του «αιωνίου» αντιπάλου του για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Oι «πράσινοι» που έμοιαζαν… υπνωτισμένοι στα δύο πρώτα σετ λειτούργησαν εξαιρετικά στο σερβίς στα επόμενα τρία και πλέον κοιτούν την αναμέτρηση της Τετάρτης για το Challenge Cup κόντρα στην νορβηγική Βίκινγκ.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News