Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα στο μετρό και φώναζαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα» (vid)

Κουκουλοφόροι πέταξαν καπνογόνα μέσα στο μετρό και φώναζαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός να το πει τώρα» (vid)

Λίγες μέρες μετά το τραγικό συμβάν με τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού λόγω της οπαδικής βίας, στον Κεραμεικό σημειώθηκε ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό.

Η οπαδική βία στη χώρα μας είναι ένα φαινόμενο, το οποίο τον τελευταίο ειδικότερα καιρό έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και φαίνεται πως αποτελεί ένα πρόβλημα δίχως λύση.

Με τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού να είναι ακόμα νωπός, τίποτα δε φαίνεται ν’ αλλάζει προς το καλύτερο σ’ αυτή τη χώρα, καθώς σημειώθηκε ακόμα ένα συμβάν στον Κεραμεικό, το οποίο θα μπορούσε να έχει άσχημη τροπή.

Συγκεκριμένα, πέντε κουκουλοφόροι μπούκαραν μέσα στον συρμό που ήταν εν κινήσει και υπήρχε κόσμος. Επικράτησε ο απόλυτος πανικός αφού πέταξαν καπνογόνα και φώναξαν «όποιος είναι Παναθηναϊκός, να το πει τώρα!», σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ στις 22:00, ενώ στην συνέχεια, οι δράστες κατέβηκαν στην επόμενη στάση και πέταξαν κι εκεί κι άλλο καπνογόνο στην αποβάθρα ανενόχλητοι.

Δείτε το βίντεο:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News