Γανδη - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (17/3)

Γανδη - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (17/3)

Γανδη – ΠΑΟΚ Live Streaming | Gent – PAOK Live Streaming: Μετά τη νίκη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στο Βέλγιο για να σφραγίσει απέναντι στη Γάνδη το εισιτήριο πρόκρισης στους «8» του Europa Conference League. Γανδη – ΠΑΟΚ, σέντρα στις 22:00.

To 1-0 στο πρώτο παιχνίδι αποτελεί την προίκα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον επαναληπτικό. Οι σημαντικές απουσίες των  Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Καντουρί και Μιχαηλίδη, ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για τον «δικέφαλο του Βορρά», που θα έχει στο πλευρό του περίπου 1000 οπαδούς του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός βλέπει την ομάδα του να έχει καλή ψυχολογία ύστερα από τις τρεις σερί νίκες. Το 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη Κυριακή, τόνωσε ακόμα περισσότερο το ηθικό εντός αποδυτηρίων. Σαφώς μεγάλη αυτοπεποίθηση δίνει και το γεγονός ότι σε αυτά τα ματς έχει κρατήσει και απαραβίαστη την εστία της (4-0).

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις. Με τον τεχνικό της ομάδας πιθανότατα να ενισχύει τον άξονα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Κούρτιτς και να προκαλέσει «ασφυξία» στην καρδιά του παιχνιδιού του αντιπάλου. Europa Conference League Live Streaming

Γανδη – ΠΑΟΚ Live Streaming: Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Θέλω μία πιο αισιόδοξη. Θέλω να είμαστε χαρούμενοι για τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι και μπορούν να αγωνιστούν. Υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα. Μιλώντας πιο σοβαρά, υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε έχει πρόβλημα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι οι παίκτες είναι σε εγρήγορση…».

Μιλώντας για τη Γάνδη, υπογράμμισε πως: «Δεν είδαμε τη Γάνδη σε ένα παιχνίδι. Την παρακολουθούμε καιρό… Ίσως προσπαθήσουν να έχουν παραπάνω ένταση, να είναι πιο επιθετικοί. Είναι στο χέρι μας να το διαχειριστούμε. Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Η μόνη διαφορά ίσως αφορά το ψυχολογικό γιατί αυτοί πρέπει να κερδίσουν. Μην ξεχνάτε πως είμαστε μια δυνατή ομάδα που έχει κερδίσει πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην σεζόν».

 Όσο για τον αγωνιστικό χώρο με αφορμή τις δηλώσεις του Βέλγου προπονητή; «Το κακό γήπεδο είναι κακό για το ίδιο το ποδόσφαιρο Έχουν μια ομάδα που θέλουν να είναι στο κορυφαίο επίπεδου του Βελγίου. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό γήπεδο γιατί είμαστε μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή. Έχουμε αποδείξει πως ακόμη και στην Τούμπα που σε κάποια παιχνίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Δεν θέλουμε να σταθούμε σε τέτοια πράγματα, έχουμε την δική μας ικανότητα μας ξέρουν, τους ξέρουμε, μας ξέρουν, οπότε όλα θα φανούν στο γήπεδο». live streaming

Γανδη – ΠΑΟΚ Live Streaming: Όσα είπε ο τεχνικός της Γάνδης

Για τις λύσεις που έχει στα χέρια του: «Θα έχουμε περισσότερες λύσεις σε σχέση με το προηγούμενο ματς και φυσικά αναφέρομαι και στον Μπεζούς αλλά και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Εχω πολλούς παίκτες και τους εμπιστεύομαι όλους. Ξέρω ότι κάποια παιδιά θα ήθελαν να αγωνιστούν περισσότερο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Παράλληλα, εξήγησε και τον λόγο που είχε παράπονα από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του στο πρώτο ματς: «Πιστεύω ότι το ματς έπρεπε να είχε τελειώσει 0-0. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας και είναι σκληρό να δέχεσαι τέτοιο γκολ. Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Και δεν αναφέρομαι στους αμυντικούς μας μόνο. Αναφέρομαι σε όλη την αμυντική λειτουτργία της ομάδας»

Όσο για το αν μπορεί η ίδια ενδεκάδα να παίξει δυο συνεχόμενα ματς: «θα το δείτε. Δεν μπορώ να σας πω. Κάποιες φορές μπορείς να αλλάξεις κάποια πρόσωπα και κάποιες άλλες δεν έχεις λόγο. Παίζουν ρόλο και οι τραυματισμοί και ο βαθμός ετοιμότητας. Πιστεύω ότι σε αυτό το ματς θα είμαστε έτοιμοι» και συνέχισε: «Το σημαντικό είναι πως είμαστε και στους τρεις στόχους μας. Αυτό με χαροποιεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη αλλά αν αποκλειστούμε θα απογοητευτούμε όμως δεν σημαίνει ότι θα είνα αποτυχημένη η πορεία μας. Ομως θέλουμε να συνεχίσουμε…».

Από την πλευρά του, ο Οκούμου, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη Γάνδη, υποστήριξε πως: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα ως ομάδα και το απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Και ναι είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι τους και πολύ περισσότερο όταν έρχονται με νίκη από το πρώτο ματς. Αλλά και εμείς έχουμε ποιότητα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γανδη – ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία των Βέλγων

Οι Βέλγοι έχουν δώσει χαρακτήρα τελικού στο ματς. Περιμένοντας τον κόσμο να γεμίσει τη «Ghelmaco Arena» η Γάνδη θα επιχειρήσει να κάνει την ανατροπή. Η ομάδα του Βανχάεζεμπρουκ βρίσκεται γενικά σε καλή κατάσταση. Την Κυριακή με τον προπονητή της να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα πέρασε από την έδρα της Μπίρσχοτ (0-2) και συμπλήρωσε έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Στην έδρα της είναι «σκληρό καρύδι», αφού παραμένει αήττητη στα πέντε φετινά της ματς στο Europa Conference (3-2-0). Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, που θα διευθύνει για πρώτη φορά παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στα τρία ματς που έχει σφυρίξει ελληνικές ομάδες ο απολογισμός είναι κάκιστος, αφού μετρούν μόνο ήττες (Ολυμπιακός-Άρσεναλ 1-3, Πόρτο-Ολυμπιακός 2-0 και ΑΕΚ-Τράμπζονσπορ 1-3).

Γανδη – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_3_2022_22_00_aa_gent_paok/47-1-0-25856

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News