«Φορτσάρει» για αντι - Βέλεθ ο Παναθηναϊκός - Ο Κολοτζιετζάκ και δύο προτάσεις ακόμα!

«Φορτσάρει» για αντι - Βέλεθ ο Παναθηναϊκός - Ο Κολοτζιετζάκ και δύο προτάσεις ακόμα!

Στον Παναθηναϊκό αλλάζουν οι προτεραιότητες μετά την αποχώρηση του Φραν Βέλεθ (αναμένεται να κλειδώσει τις επόμενες 2-3 μέρες) και ανάβουν τις… μηχανές για την απόκτηση σέντερ μπακ, ίσως, πιο «αλμυρού» από ότι ο Ισπανός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Παναθηναϊκός κρατάει στα χέρια του και εξετάζει την περίπτωση του Τίμοθι Κολοτζιέτζακ, ενώ προτάθηκαν και οι Νάμπι Σαρ και Γιοάν Μπάρμπετ.




Ο 30χρονος στόπερ Κολοτζιετζάκ είναι από τη Γαλλία, συμμετείχε 30 φορές (2 γκολ, 3 ασίστ) στη Ligue 1 με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παλαιότερα, είχε παίξει σε Λιόν, Λανς, Νις, Γκλάντμπαχ και Σεβίλλη. Έφθασε μέχρι την U20 της Εθνικής Γαλλίας και κατέγραψε 15 συμμετοχές.

Όσον αφορά τις προτάσεις, ο Σαρ κατάγεται από τη Σενεγάλη, στην Τσάμπιονσιπ με την Χάντερσφιλντ σημείωσε 18 συμμετοχές και 3 γκολ. Είχε θητεία σε Λίον, Σπόρτινγκ, Ερυθρό Αστέρα και Τσάρλτον. Με τη σειρά του, ο Μπάρμπετ μετά από μια πενταετία στην Μπρέντφορντ, μετακόμισε στην ΚΠΡ και κατέγραψε 40 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ για 2 γκολ και 1 ασίστ.




Αμφότεροι έχουν ως προτεραιότητα την αγορά της Γαλλίας και της Αγγλίας…

Εκτός από τον Κολοτζιετζάκ, το τεχνικό τιμ θα ξαναπεράσει από το μικροσκόπιο περιπτώσεις “ακριβότερων” αριστεροπόδαρων στόπερ που είχαν προταθεί πέρσι κ φέτος όπως οι Μάγκνουσον, Μανγκαλά, Φεντάλ και Βελκόφσκι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News