Φαντάζεστε να έχανε τέτοιο ματς ο Ράντονιτς;

Ο Ντουέιν Μπέικον είναι παίκτης ενστίκτου. Όπως κι ο Μάικ Τζέημς. Τέτοιοι αθλητές δεν μπαίνουν σε καλούπια, ζεις και πεθαίνεις με την…τρέλα τους.

Σήμερα όλοι εκθειάζουμε την 30άρα του Αμερικανού. Αν ο Παναθηναϊκός έχανε θα αναρωτιόμασταν γιατί έκανε επιθέσεις ένας εναντίον …όλων, γιατί επέμενε να σουτάρει τρίποντα ενώ δεν του έβγαιναν τα σουτ.

Οι Ιταλοί στο τέλος εκνευρίστηκαν (παρότι όλα τους είχαν πάει κατ΄ ευχήν) κι έχαναν τα σουτ μόνοι κάτω από την πράσινη ρακέτα.

Φυσικά αυτό δεν αναιρεί ότι ο Παναθηναϊκός το πάλεψε ως εκεί που δεν έπαιρνε, με εμφάνιση ορισμό του …έπεσα από την Ακρόπολη και βρήκα πορτοφόλι!

Ανύπαρκτος Πονίτκα, μηδενικό inside game, ο Μεσίνα έχασε από τους Αμερικανούς (Λι-Μπέικον) και πρέπει να νιώθει άσχημα που ενώ έχει τόσο μεγάλο μπάτζετ παρουσιάζει μια ομάδα ορισμό του soft.

Βρέθηκε να προηγείται με διψήφιες διαφορές επί συνόλου με μικρή ενέργεια μετά από παιχνίδια σε Κάουνας/ΣΕΦ και στο τέλος όχι μόνο έχασε αλλά είδε τον αντίπαλο να παίρνει και διαφορά!

Δημήτρης Στρατής

Παναθηναϊκός: Το μικρό ροτέισον εγκυμονεί κινδύνους

Ο Παναθηναϊκός πήρε την τέταρτη σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα όμως υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στη συνέχεια.

Αυτό είναι ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιλέγει από πολύ νωρίς στη σεζόν να κλείσει σε μεγάλο βαθμό το ροτέισον της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς με τους Ιταλούς προέκυψαν τα εξής στατιστικά: Λι 38:56, Γουίλιαμς 42:51, Μπέικον 37:23, Πονίτκα 30:08, Παπαγιάννης 27:49.

Την ίδια ώρα οι Γκουντάιτις, Π. Καλαϊτζάκης, Μποχωρίδης, Γ. Καλαϊτζάκης έπαιξαν συνολικά 47 λεπτά και 13 δευτερόλεπτα. Δηλαδή τέσσερις παίκτες με σχεδόν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής του Γουίλιαμς.

Σίγουρα, οι Πράσινοι είχαν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών αφού ήταν απών οι Ουόλτερς, Γκριγκόνις και Ματζούκας όμως είναι πάρα πολύ νωρίς για να «κλείσει» τόσο το rotation.

Η σεζόν είναι μεγάλη, τα ματς συνεχόμενα και θα χρειαστούν ανάσες και βοήθειες από περισσότερους παίκτες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News