Ερμής Αγιάς - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Το κανάλι και η ώρα μετάδοσης

Ερμής Αγιάς - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα:

Ερμής Αγιάς – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ερμή Αγιάς και θέλει να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Η τηλεοπτική μετάδοση.

Ερμής Αγιάς – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Oι «πράσινοι» έκαναν προπόνηση με τον Νίκο Παππά να συμμετέχει κανονικά και να ακολουθεί την αποστολή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων που ισχύει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν διαθέτει εισιτήρια στους φιλάθλους της για την αυριανή αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης, έκανε μια αλλαγή στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, ο Μπέντιλ πήρε τη θέση του Μπράουν, μια κίνηση που ίσως φέρει εξελίξεις.

Μήτογλου: «Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς το προηγούμενο ματς»

Αναλυτικά το blog του Έλληνα πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού»:

«Καλησπέρα σας,

Έτσι όπως είναι φέτος η σεζόν στην Ευρωλίγκα και με τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της EKO Basket League, δεν έχεις το περιθώριο να σκεφτείς πάνω από μία μέρα το προηγούμενο ματς. Δεν προλαβαίνεις. Σε τρεις ημέρες είχαμε ένα μακρινό ταξίδι στη Ρωσία και δύο πολύ δύσκολα ματς, με την Χίμκι και με την Εφές.

Στη Μόσχα ήμασταν καλοί για τρία δεκάλεπτα, αλλά όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές, δεν αρκεί. Για να κερδίσεις ένα ματς στην Ευρωλίγκα θα πρέπει να είσαι καλός και συγκεντρωμένος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Όπως -σχεδόν- ήμασταν στον αγώνα με την Εφές, όπου πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε καλή άμυνα, πήγαμε όλοι στο ριμπάουντ, διορθώσαμε κάποια από τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Χίμκι και καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο μας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Όπως προανέφερα, όμως, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Λάρισα. Εμείς επιβάλλεται να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και να παίξουμε βάσει του πλάνου μας, κάτι που θα μας βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος».

Το παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17.45, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News