Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Νικολέτα Στεφάνοβα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Νικολέτα Στεφάνοβα στο γυναικείο τμήμα πινγκ πονγκ, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Νικολέτα Στεφάνοβα

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη Νικολέτα Στεφάνοβα.

Η πολύπειρη Ιταλίδα ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2003 και πρώτη Μεσογειονίκης το 2009 στο ομαδικό γυναικών.

Παράλληλα ήταν δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο Top 12 το 2007 ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004 και του 2008.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Στεφάνοβα τόνισε «Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να κερδίζω και θα κάνω οτιδήποτε μπορώ ώστε ο Σύλλογος να κατακτήσει το Πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό ρόστερ της γυναικείας ομάδας πινγκ πονγκ του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται και πάλι οι Άνα Τοφάντ και Ντίνα Μεσρέφ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr