Νέα δήλωση Κακλαμάνη για τον αστυνομικό: «Θαύμα αν ζήσει, μακάρι να βγει ξανά κανονικός»

Κακλαμάνης για αστυνομικό στου Ρέντη: «Αν ο Θεός τον αγαπά, να τον πάρει κοντά του»

Ο βουλευτής (και γιατρός) της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης πήρε εκ νέου θέση μετά τις πρώτες δηλώσεις του για τον 31χρονο αστυνομικό, οι οποίες προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

Ο βολευτής της Νέας Δημοκρατίας αλλά και γιατρός, Νικήτας Κακλαμάνης είχε κάνει ορισμένες δηλώσεις για τον 31χρονο αστυνομικό που δίνει μάχη για τη ζωή του, οι οποίες στην πορεία προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο.

Μάλιστα ο ίδιος επανήλθε μετά το σάλο που έγινε και φρόντισε να δώσει εξηγήσεις προκειμένου να γίνει περισσότερο κατανοητός και να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες αντιδράσεις προς το πρόσωπό του.

Ουσιαστικά ο βουλευτής και γιατρός της ΝΔ ανέφερε πως θα είναι θαύμα αν ζήσει ο αστυνομικός, ενώ ευχήθηκε να ζήσει όντας ξανά κανονικός κι όχι με προβλήματα υγείας που θα του επηρεάσουν ολόκληρη τη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Action24:

«Έχω άσχημη ειδικότητα και έχω πάει αρκετές φορές σε κέντρα αποκατάστασης, έχω δει παρόμοια περιστατικά και ξέρω τι δράμα είναι για ένα νέο παιδί. Βεβαίως οι ευχές τον συνοδεύουν και μακάρι η Παναγία να κάνει το θαύμα της, γιατί θα πρόκειται περί θαύματος. Μακάρι να βγει από αυτή την περιπέτεια που περνάει αλλά να βγει ως κανονικός άνθρωπος».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News