Κακλαμάνης για αστυνομικό στου Ρέντη: «Αν ο Θεός τον αγαπά, να τον πάρει κοντά του»

Κακλαμάνης για αστυνομικό στου Ρέντη: «Αν ο Θεός τον αγαπά, να τον πάρει κοντά του»

Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε δηλώσεις που παραχώρησε «One», αναφέρθηκε στον 31χρονο αστυνομικό που δίνει μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο παιχνίδι βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή δίνει μάχη για τη ζωή του.

Από εκεί και πέρα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο μίλησε στο «One» ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ανέφερε πως αν ο θεός τον αγαπάει, τότε θα είναι καλύτερο να τον πάρει κοντά του.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του.

Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News