Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά στου Ρέντη!

Επεισόδια στο Ρέντη: Με αυτή τη ναυτική φωτοβολίδα δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο 31χρονος αστυνομικός

Στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού στον αστυνομικό που τραυματίστηκε στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί.

Ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στον Ρέντη από ναυτική φωτοβολίδα, δίνει μάχη για τη ζωή του και – όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (12/12) – οι γιατροί στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του.

Η στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό

Αποκαλυπτικό βίντεο – ντοκουμέντο έφερε, τη Δευτέρα (11/12) στη δημοσιότητα το iEidiseis, απεικονίζοντας τους χούλιγκαν, που έκαναν επίθεση κατά της διμοιρίας αστυνομικών των ΜΑΤ στου Ρέντη.

Συγκεκριμένα, είναι η επίθεση κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ, με μια ναυτική φωτοβολίδα να καρφώνεται στο πόδι του. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνονται οι χούλιγκαν να καταδιώκονται από άνδρες των ΜΑΤ αφότου τραυματίστηκε ο αστυνομικός, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: ieidiseis.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News