Επεισόδια στου Ρέντη: Ο δράστης ξαναμπήκε στο γήπεδο μετά τη δολοφονική επίθεση!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. μετά τα επεισόδια στο γήπεδο! (vid)

Με λεπτομέρειες περιέγραψε ο 18χρονος δράστης τις κινήσεις του το βράδυ της Πέμπτης και το πώς επέστρεψε μέσα στο «Μελίνα Μερκούρη», αφού πέταξε τη φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό και είδε ότι τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, ο νεαρός δράστης είπε πως τη φωτοβολίδα, με την οποία χτύπησε τον αστυνομικό, του την έδωσε ένας μεγαλύτερος, που του έδειξε πως να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι μέσα στο γήπεδο, μαζί με άλλους.

Η απόφαση της αστυνομίας να προχωρήσει στην προσαγωγή όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο, 424 άτομα αποδείχτηκε σωστή, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της, ότι ανάμεσά τους ήταν τόσο ο δράστης, όσο και οι άλλοι υπαίτιοι των επεισοδίων.

Ο 18χρονος οπαδός ισχυρίστηκε ακόμη ότι υπήρχε η πληροφορία πως θα έκαναν επίθεση στους αστυνομικούς και πως υπήρχαν άτομα που είχαν σχέδιο και έδιναν κατευθυντήριες γραμμές στις ομάδες. Υποστήριξε ότι οι καθοδηγητές τους έδωσαν την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News