Επεισόδια στου Ρέντη: Εντείνεται η αγωνία για τον αστυνομικό – Ιδιαίτερα κρίσιμες οι ώρες

Εντείνεται η αγωνία για τον αστυνομικό που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τα σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο του Ρέντη.

Επεισόδια στο Ρέντη: Με αυτή τη ναυτική φωτοβολίδα δέχθηκε δολοφονική επίθεση ο 31χρονος αστυνομικός

Οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, με τον 31χρονο να δίνει τιτάνια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Την ίδια ώρα, ο παππούς του αστυνομικού που δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη, μιλώντας στο MEGA, είπε πως έχει σταματήσει η αιμορραγία.

«Είμαι μονάχος, τα παιδιά είναι όλα κάτω, δεν ξέρω τίποτα. Απλώς ξέρω μόνο, με πήραν ότι σταμάτησε η αιμορραγία. Κατά τα άλλα είναι κρίσιμη η στιγμή, δεν ξέρω. Τώρα ο Θεός, ό,τι πει ο Θεός», δήλωσε ο παππούς.

«Είναι κρίσιμη η κρίσιμη, αυτό μας λένε. Είναι πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Τώρα δε μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως το πρωί της Κυριακής (10.12.23) συνελήφθη ο δράστης που έριξε στον αστυνομικό τη ναυτική φωτοβολίδα, τραυματίζοντάς τον σοβαρότατα στον μηρό.

Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 31χρονου.

Πηγή: newsit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr