Επεισόδια στου Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Ο αστυνομικός ήρθε ετοιμοθάνατος με αιμορραγικό σοκ»

Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε βαρύτατα τον αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης έξω από το γήπεδο. Ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη του τραυματισμού του αστυνομικού στα επεισόδια που συνέβησαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο αυτό έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες.

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη.

Οι γιατροί τον παρακολουθούν συνεχώς και προχωρούν σε σταδιακή μείωση των κατασταλτικών φαρμάκων και για την ώρα δεν έχει καταγραφεί κάποια επίπτωση.

Οι θεράποντες γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα, Κυριακή, ξανά σε καθαρισμό του τραύματος του 31χρονου αστυνομικού στο πόδι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News