Τα δύο σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση για τα επεισόδια!
Η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, των υπουργών Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου, Ακη Σκέρτσο και του υφυπουργόυ Γιάννη Μπρατάκο είναι σε εξέλιξη από τις 11.00.
Η Κυβέρνηση εξετάζει τρόπους αντίδρασης της Πολιτείας, που όπως φαίνεται θα είναι δραστικές.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο βασικά σενάρια, με παραλλάγές, που εξετάζονται είναι τα εξής:
Πρώτο σενάριο: η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί το ζητάνε καθώς κινδυνεύει η ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.
Δεύτερο σενάριο: η διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ακούγεται πολύ τολμηρό, αλλά κυβερνητικές πηγές δεν διαψεύδουν τίποτα λέγοντας πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές καθώς «δεν πάει άλλο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σαμπράκος: «Ο Μπενίτεθ δεν ήθελε 6άρι και 8άρι - Ο ρόλος του Μπαλντίνι» (vid)
- Κοβάσεβιτς για Γιάγκουσιτς: «Είμαι απογοητευμένος - Ήθελα να τον φέρω!» (pic)
- Ο Χεζόνια πήρε «μεταγραφή» και δίνει... τροφή στα σενάρια!
- Ξέσπασε ο Φρουρός: «Γι' αυτό που μας συμβαίνει... ευθύνεται ο Γιοβάνοβιτς» (vid)
- «Ο Σάριτς μένει ελεύθερος και ο Παναθηναϊκός καραδοκεί»