Στο ύψος της περίστασης το «τριφύλλι»!

Στο ύψος της περίστασης το «τριφύλλι»!

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ευρώπη στο πόλο και έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Πρίμορατς Κότορ στην έδρα της στο Μαυροβούνιο παρά την ήττα με 8-7.

Το «τριφύλλι» έπαιξε στα ίσα κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Eurocup και την Παρασκευή θα παίξει με τον ΓΣ Περιστερίου στις 21:00.

Ο αντίπαλος ήταν μια ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία και ήρθε από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγάλη δυναμική και λύγισε στο τέλος.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μάζη έφεραν δύο φορές το ματς στα ίσα στο 3-3 και στο 4-4 και τελικά προσπάθησε για την ισοφάριση μέχρι την τελευταία φάση και λύγισε σε μια μεγάλη μάχη.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-1, 3-3.

Πρίμορατς Κότορ: Κράλι, Ντράσκο Μπργκούλιαν 2, Μάρκοβιτς, Γκόπτσεβιτς 1, Μίρσιτς 2, Λάμπιε, Περόφ, Κάστροπ, Βίτσο 1, Βούτσκοβιτς, Τσέτκοβιτς 2, Στανόγιεβιτς, Ισλαΐμοβιτς.

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ρισίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News