Πέθανε ο Νίκος Ρισβάς, πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Πέθανε ο Νίκος Ρισβάς, πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ρισβάς, πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και νομικός Αθηνών.

Πέθανε ο Νίκος Ρισβάς, πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και δικηγόρος Αθηνών. Ο εκλιπών είχε αναλάβει τα ηνία του συλλόγου τη σεζόν 2010-2011 ενώ ήταν αντιπρόεδρος επί διοίκησης Μιχάλη Κίτσιου.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε προέδρου του Συλλόγου Νίκου Ρισβά.

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος του «τριφυλλιού» Νίκος Ρισβάς που άφησε τη δική του σφραγίδα στον Σύλλογο σε δύσκολη εποχή.

Ο Νίκος Ρισβάς ανέλαβε τα ηνία του Ερασιτεχνικού Παναθηναϊκού την σεζόν 2010-2011 ενώ την προηγούμενη σεζόν επί προεδρίας Μιχάλη Κίτσιου κατείχε το πόστο του Αντιπροέδρου.

Ήταν σημαντικός νομικός των Αθηνών και πάντοτε ήταν δίπλα στον αγαπημένο του Σύλλογο. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του όταν αποχώρησε διοικητικά από το «τριφύλλι» και ανέφερε:

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος και αυτό το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Παραιτήθηκα για λόγους ευθιξίας και όχι για τις επικρίσεις στο πρόσωπό μου. Από τις εκλογές να έρθουν νέοι άνθρωποι στον Σύλλογο. Παραμένω φίλος, φίλαθλος και οπαδός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της καρδιάς μου, του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ των παιδιών μου, της ζωής μου ολόκληρης».

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 20 Μαϊου στο νεκροταφείο του Παπάγου στις 13:30.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News