«Πάρτι» στη Λεωφόρο το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ (vid)

«Πάρτι» στη Λεωφόρο το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ (vid)

Διονυσία Αλεξανδρή και Πηνελόπη Παυλοπούλου με ένα βίντεο γεμάτο χαμόγελα καλούν τον κόσμο να πει τα… δικά του κάλαντα στη Λεωφόρο, πριν το ματς με τον ΟΦΗ. «Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στις 5μμ κόντρα στα Γιάννενα».

Οι δύο παίκτριες του «τριφυλλιού» μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρόκριση του τις έφερε «αγκαλιά» με το Κύπελλο Ελλάδας, κάλεσαν τον κόσμο της ομάδας να δώσει το «παρών» στη Λεωφόρο στο τελευταίο εντός έδρας ματς πριν το τέλος του 2022.

Το παιχνίδι μάλιστα συνδυάζεται και την αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, στην οποία υπάρχει sold out, με τις θριαμβεύτριες του ΣΕΦ να αγωνίζονται στις 17:00 και το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις 21:30.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos A.C. (@panathinaikos_1908)


Λίγες ημέρες πριν φύγει το 2022 ο Παναθηναϊκός δίνει τρεις ακόμα κρίσιμους αγώνες σε βόλεϊ ανδρών και μπάσκετ γυναικών με ζητούμενο τις νίκες την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.

Οι «πράσινες» θέλουν να κλείσουν τη χρονιά με δύο νίκες έπειτα από τη μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο για να κλείσουν την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα οι πρωταθλήτές Ελλάδας θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ στο πρώτο ματς είχαν νικήσει με 3-2 σετ.

Για τον αγώνα του Λιγκ Καπ ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε «Έχουμε μπροστά μας έναν τελικό για το θεσμό του Λιγκ Καπ απέναντι σε μια πολύ δυναμική ομάδα, αυτό από μόνο του μας δίνει έξτρα κίνητρο.

Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει άλλες δυο φορές οπότε γνωρίζει καλά η μια ομάδα την άλλη και θα είμαστε και οι δύο διαβασμένοι. Αυτό σημαίνει ότι παράμετροι του ματς όπως πάθος και ενέργεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Από την πλευρά μας θα παλέψουμε κάθε πόντο από την αρχή μέχρι το τέλος με στόχο τη νίκη».

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

17:00 κλ. «Παύλος Γιαννακόπουλος» Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα, 12η αγωνιστική μπάσκετ γυναικών (PAOTV)

21:30 Πυλαία, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ΕΡΤ3

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

16:45 Παλαιό Αγίου Δημητρίου, Δάφνη Αγίου Δημητρίου-Παναθηναϊκός, 13η αγωνιστική μπάσκετ γυναικών

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News