Ακυρώθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού!

Ακυρώθηκε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού!

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Καλλιθέα δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση η οποία είχε οριστεί για το Σάββατο (28/10) ακυρώθηκε καθώς η ομάδα της Καλλιθέας έχει πάνω από δέκα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις της.

Έτσι οι Πράσινοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση αντιπάλου και λογικά θα δώσουν ένα ματς μέσα στις επόμενες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Αμίρ Ρούζνιτς: «Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Βέρμπιτς πριν τους Τσέριν και Σπόραρ»

Ο 49χρονος μάνατζερ των Βέρμπιτς, Σπόραρ και Τσέριν μίλησε στο Gazzetta για το τριπλό deal με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε για τους παίκτες του Τριφυλλιού:

Φέτος ο Παναθηναϊκός πήρε τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στο γραφείο σας. Πείτε μου για αυτό το καλοκαίρι πως κινήθηκε;

«Προτού σου πω την ιστορία, να ξεκαθαρίσω πως δεν γνώριζα προσωπικά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς από πριν. Γιατί έχω ακούσει ότι τον γνώριζα από την Κύπρο. Εγώ τον ήξερα μέσα από τα όσα έκανε στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά δεν είχαμε προσωπικές επαφές. Ο Μάκης Λειβαθινός ήταν ο άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο και η ιστορία ξεκίνησε με τον Μπένζαμιν Βέρμπιτς επειδή στον Παναθηναϊκό ήξεραν για τον πόλεμο και πως είναι στον τελευταίο του χρόνο στο συμβόλαιο.

Η ιστορία μου με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε με τον Βέρμπιτς λοιπόν. Επειδή το να γίνει η μεταγραφή ήταν δύσκολο αρχικά, πρότεινα στην ομάδα τον Τσέριν και τον Σπόραρ. Το αστείο είναι πως ο Βέρμπιτς ήρθε τελευταίος χρονικά, παρότι που οι αρχικές συζητήσεις μας ήταν για εκείνον. Αυτό ήταν που έκανε πολύ χαρούμενο γιατί εγώ πρότεινα τους Τσέριν και Σπόραρ, ο Παναθηναϊκός τους έδειξε στον Γιοβάνοβιτς και μέσα σε πέντε λεπτά (!) είχαμε ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Τσέριν. Μετά ήρθε ο Σπόραρ και μετά ο Βέρμπιτς. Τονίζω πως ούτε ο Τσέριν, ούτε ο Σπόραρ ήταν μεταγραφικοί στόχοι. Μόνο ο Βέρμπιτς. Έχει να κάνει με τη χημεία θεωρώ μεταξύ εμένα και της ομάδας»

Με τον Σπόραρ πως έγινε το deal;

«Τον Σπόραρ τον ήθελαν αρκετές ομάδες στην Ευρώπη πριν έρθει στον Παναθηναϊκό και ανάμεσα σε αυτές και η Μπρεστ. Εκείνη προσπάθησε πολύ να τον πάρει και έκανε ότι μπορούσε αλλά το ζητούμενο ήταν πως ο Σπόραρ ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό. Για να συμβεί αυτό, υπάρχει μία αστεία ιστορία από πίσω. Ο Σπόραρ είναι φίλος με τον Βέρμπιτς και μου είπε «αν ο Βέρμπιτς υπογράψει στον Παναθηναϊκό, θα έρθω αμέσως και εγώ». Και αυτό το είπα στον κ. Λειβαθινό και τον κ. Βλάχο. Στον πρώτο πρότεινα τους παίκτες και με τον δεύτερο έκανα τις διαπραγματεύσεις.

Έτσι είπα στον κ. Βλάχο να με αφήσει να ολοκληρώσω τη μεταγραφή του Βέρμπιτς γιατί θα έρθει και ο Σπόραρ μαζί. Στο τέλος της μέρας είχαμε ένα δείπνο και αρχίσαμε να γελάμε με όλα αυτά. Είναι αλήθεια ότι η Μπρεστ έφτασε κοντά αλλά ο Σπόραρ ήθελε να έρθει στον Παναθηναϊκό. Του άρεσε το κλαμπ, η Αθήνα, τα πάντα και για αυτό πήρε τη μεταγραφή. Είναι τρομερή ιστορία γιατί ήταν πολλά μεταξύ των σχέσεων που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Ακόμα και με τον Κούρτιτς. Ήταν ένας μεγάλος κύκλος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία»

Η υπόθεση του Βέρμπιτς τι δυσκολίες είχε;

«Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν πως ήταν συναισθηματικά δεμένος με την Ντιναμό Κιέβου. Το πρόβλημα του πολέμου ήταν κάτι που τον έκανε να σκέφτεται τους πάντες στο κλαμπ γιατί είχε δεθεί μαζί τους. Είχε μεγάλο πάθος για αυτή την ομάδα για τον βοήθησαν πολύ. Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο να τον πείσουμε να αποδεχθεί τον Παναθηναϊκό αλλά δουλέψαμε πολύ πάνω στη μεταγραφή. Μόλις πήρε την απόφαση να έρθει στην ομάδα, ήταν όλα πολύ πιο εύκολα»

Τι σας έχουν πει οι τρεις τους για τον Παναθηναϊκό;

«Ο Βέρμπιτς μου έχει πει πως ευχαριστεί τον Θεό που ήρθε στον Παναθηναϊκό και είναι πραγματικά πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Οι άνθρωποι του κλαμπ τον βοήθησαν να εγκλιμαστεί γρήγορα. Όσον αφορά τον Σπόραρ, μου είπε «άσε εδώ απλά». Έχει παίξει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μου είπε να τον αφήσω στην Ελλάδα μέχρι το τέλος γιατί του αρέσει πάρα πολύ η χώρα.

Ο Τσέριν μου είπε πως απλώς θέλει ένα λίγο μεγαλύτερο συμβόλαιο (γέλια) τίποτα παραπάνω. Όλα τα άλλα είναι φανταστικά και θέλει να μείνει και εκείνος για πολύ καιρό. Όλοι είναι πάρα πολύ χαρούμενοι και παίζουν όλα ρόλο. Ότι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, ο κόσμος και το κλίμα. Το απολαμβάνουν όμως. Μου είπαν πως οι οπαδοί είναι τρελοί, στηρίζουν την ομάδα και τους αρέσει»

Υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής από το γραφείο σας που υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα;

«Θα πω κάτι που δεν πρέπει αλλά θα στο πω (γέλια). Έχω προτείνει στον Παναθηναϊκό ίσως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος στη Σλοβενία. Είναι γεννηθής του 2003 και ονόμαζεται Τίο Τσίποτ. Είναι το μεγάλο αστέρι της Σλοβενίας και θεωρώ πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα είναι το μεγάλο όνομα της χώρας. Κράτα το όνομα και μέσα στα επόμενα χρόνια θα συλλέξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News