Απορούν με την πλευρά Γιαννακόπουλου στον ερασιτέχνη

Η αντίδραση Μπαλτάκου στην δήλωση Γιαννακόπουλου

Ο Στέφανος Αυγουλέας, επικεφαλής της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την είσοδό του στον Ερασιτέχνη, ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα το εξής:

«Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, όμως δύο μέρες τώρα ο κ Μπαλτάκος δεν είχε τα τηλέφωνά μου. Τώρα τα έχει, όμως από χθες το πρωί μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει ανταπόκριση».

Τα στελέχη του Ερασιτέχνη απόρησαν τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη εδειξαν ότι βάζουν την ενότητα του Παναθηναϊκού πάνω από όλα.

Επίσης, ανέφεραν πως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών και πως οι δημόσιες δηλώσεις που δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις είναι καλό να μην συμβαίνουν σε μια οικογένεια, όπως αυτή του Παναθηναϊκού.

Ακόμη, είπαν πως δεν θα μείνουν σε αυτό το γεγονός και πως με χαρά θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα με τους ανθρώπους του Δημήτρη Γιαννακόπουλου,όπου θα τους ενημερώσουν και για το γήπεδο.

Οι συναντήσεις με την Κυβέρνηση και τους εμπλεκόμενους φορείς είναι συνεχείς και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ελπίζουν πως σύντομα θα υπάρξει και δημόσια ενημέρωση.

 

Exit mobile version