“Χρυσός” ο Γκελαούζος

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για το ντέρμπι αιωνίων

Ο δρομέας του Παναθηναϊκού Κώστας Γκελαούζος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα δέκα χιλιομέτρων του διεθνή μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». 

Ο «πράσινος» δρομέας δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα 10.000 μέτρα και ύψωσε τη σημαία του «τριφυλλιού» ψηλότερα από όλους.
Συγκεκριμένα ο Γκελαούζος πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με 31.09 αφήνοντας πίσω του τον Ιάσωνα Ιωαννίδη (31.45) και τον Θεόδωρο Αναγνώστου (33.12).
Σε δήλωση του ο «Γκέλα» τόνισε «Μου άρεσε πολύ η διαδρομή! Ήταν η πρώτη συμμετοχή μου στο θεσμό και αποδείχθηκε τυχερή. Ήταν μία πολύ καλή διαδρομή στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου, αφού πρόκειται να τρέξω σε Μαραθώνιο στα τέλη του μήνα: Στις 30 Απριλίου θα συμμετάσχω στο Μαραθώνιο του Ντίσελντορφ και, αν όλα πάνε καλά, θα ήθελα να βρεθώ και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου».
Στο μεταξύ ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου σε συνεργασία με την Golden Run διοργάνωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Αραφήνειο Δρόμο .Εκτός από τους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων διεξήχθη και παιδικός αγώνας.
Σε αυτόν έλαβαν μέρος και παιδιά από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στα Σπάτα υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Κώστα Μονοκρούσσου και φυσικά κάτω από τα άγρυπνα και χαρούμενα βλέμματα των γονέων τους.
Όσα παιδιά αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλά πλασαρίσματα στην κατάταξη και ευχαριστήθηκαν τον αγώνα.
Exit mobile version