Eπίσημο: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Βιλερμπάν

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για την δέκατη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θέλοντας να κλείσει με ιδανικό τρόπο την «διαβολοβδομάδα».

Οι «πράσινοι» πήραν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στους Ιταλούς, ωστόσο απέναντι στην ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ έχουν το θεωρητικά το πιο εύκολο ματς της σεζόν μέχρι στιγμής και θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία.

Η Βιλερμπάν φυσικά δεν είναι μια εύκολη ομάδα, έχει άλλωστε ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με τον Παναθηναϊκό (3-6), βρίσκεται όμως σε πολύ κακό «φεγγάρι», καθώς έχει τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα απέναντι σε βατούς αντιπάλους (Ζάλγκιρις, Ερυθρός Αστέρας, Μπάγερν Μονάχου). Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Παναθηναϊκός, που ψάχνει για πρώτη φορά να πετύχει δύο σερί νίκες φέτος στην Ευρώπη!

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις που παραμένει τραυματίας, ωστόσο η απουσία του δεν πτόησε τους «πράσινους» να κερδίσουν έστω και δύσκολα την Βίρτους.

Από την άλλη, για τη Βιλερμπάν θα είναι κανονικά διαθέσιμος ο Νάντο Ντε Κολό, που αντιμετώπιζε τις τελευταίες μέρες τραυματισμό και ήταν αμφίβολος.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού (Ντέγιαν Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Πονίτκα, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News