Επίσημο: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη της μεγάλης νίκης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (15:45) για την 7η αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» είναι στο 4-1 στο πρωτάθλημα και έρχονται με… φόρα από το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν.

Από ‘κει και πέρα, το ματς αυτό είναι… σημαδιακό για τον Ντουέιν Μπέικον. Ο Αμερικανός φόργουορντ δηλώθηκε και στο εγχώριο ρόστερ και απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα κάνει το ντεμπούτο του και στην Basket League.

Εκτός είναι ο Άντριου Άντριους, που διανύει τις τελευταίες του μέρες την πράσινη φανέλα, αλλά και οι Αλέξανδρος Σαμοντούροφ και Νεοκλής Αβδάλας, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Από την άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στο 4-2 και δεν υπολογίζει στον Τζέιλεν Ράιλι.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Πονίτκα, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Παναθηναϊκός: Μαντζούκας και Χουγκάζ να πεισμώνουν…

Η ομάδα είναι καινούργια, οι παίκτες δεν είναι για πέταμα αλλά χρειάζονται ψυχολογία κι αυτή έρχεται μέσα από νίκες, πόσω μάλλον αν έρχεται και με εύκολο τρόπο.

Ευκαιρία σήμερα με τον ΠΑΟΚ για μια ακόμα άνετη επικράτηση , δεύτερη μετά από εκείνη με την Βιλερμπάν.

Ευκαιρία και για τους μικρούς να πατήσουν παρκέ, να δώσουν υποσχέσεις, να ξεκουράσουν τους ξένους. Τις προάλλες Χουγκάζ-Μαντζούκας έπαιξαν δευτερόλεπτα με την διαφορά πάνω από τους 20, εκ πρώτης όψεως αυτό δεν ήταν καλό για την ψυχολογία τους, όμως η προσπάθεια καθιέρωσης σε μια τέτοια ομάδα εμπεριέχει “γυμνάσια” κι αδικίες οι οποίες δεν πρέπει να τους απογοητεύσουν.

Να το δουν σαν ένα είδος δοκιμασίας που καλούνται να βγάλουν εις πέρας. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν νομίζουμε να μην έχει ενημερωθεί από την διοίκηση ότι πρέπει να στηριχτούν οι πιτσιρικάδες, βλέπουμε πως χειρίζεται τους Καλαϊτζάκηδες, το παράδειγμα των συμπαικτών τους πρέπει να αφυπνίσει και τους υπόλοιπους νεαρούς

. Στο κάτω-κάτω οι δίδυμοι αποκτήθηκαν για την περιφέρεια κι όμως τους βλέπουμε να καλύπτουν τις θέσεις κοντά στο καλάθι που προορίζονταν για το Νίκο και τον Λευτέρη. Ας πεισμώσει τους τελευταίους το γεγονός…

Δημήτρης Στρατής

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News