Επίσημο: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Φενέρ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι καναλι ωρα: Τηλεοπτική μετάδοση 7/1

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη με τους «πράσινους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα (21:30, 10/1).

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε κακό «φεγγάρι» καθώς προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττεςστη διοργάνωση, κάτι που δίνει ακόμα περισσότερη βαρύτητα και ένα έξτρα «πρέπει» για ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-11 και στις τρεις νίκες διαφορά από την οκτάδα, ενώ προέρχονται από τις ήττες κόντρα σε Μπάγερν (84-68), Ολυμπιακό (71-95), Αναντολού Εφές (88-69), Μπαρτσελόνα (74-68) και Βαλένθια (94-91).

Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς πρόσθεσε μία ακόμα προβληματική εμφάνιση στο ενεργητικό της, επικρατώντας με μπόλικο άγχος του Περιστερίου (72-71) για το πρωτάθλημα και ενώ νωρίτερα είχε απωλέσει διαφορά 22 πόντων.

Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη το Σάββατο πάντως, επικράτησε εύκολα με σκορ 95-82 της Νταρουσάφακα για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Ντουέιν Μπέικον και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Πάρις Λι και Λευτέρης Μποχωρίδης, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα και τη μέση αντίστοιχα.

Για τους Τούρκους, θα απουσιάσουν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Τόνι Τζεκίρι, Ισμέτ Άκπιναρ και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, όπως και ο ανέτοιμος Νεμάνια Μπιέλιτσα..

Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Πονίτκα, Π. Καλαϊτζάκης, Μαντζούκας, Γ. Καλαϊτζάκης, Χουγκάζ, Γκριγκόνις, Γκουντάιτις, Μποχωρίδης

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News