Επίσημο: Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Άρη

Παναθηναϊκός: Τα «ηλεκτροσόκ» για να σπάσει το αρνητικό σερί στην Ευρωλίγκα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Basket League (15/1, 15:45).

οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Άρη (15:45), δύο μόνο ημέρες μετά την αγχωτική, αλλά τόσο σημαντική για βαθμολογικούς και κυρίως ψυχολογικούς λόγους, νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχονται από την εξίσου δύσκολη νίκη επί του Περιστερίου bwin (72-71), βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ τους στο 9-2.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς έρχονται από ένα σερί δύο διαδοχικών ηττών στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Κολοσσό Ρόδου και Προμηθέα Πατρών.

Αποτελέσματα που τους έριξαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-5.

Στόχος απόψε δεν είναι άλλος από το να βάλουν δύσκολα στον Παναθηναϊκό, και να επαναλάβουν τον θρίαμβο της 1ης αγωνιστικής και τη νίκη με 69-65 επί των «πρασίνων».

H δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Παναθηναϊκός (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης, Ουόλτερς, Λι, Παπαγιάννης, Ουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκης, Μπέικον, Χουγκάζ, Πονίτκα, Σαμοντούροβ, Μαντζούκας, Γκουντάιτις.

Παναθηναϊκός: Ο παραγκωνισμένος Γκριγκόνις και το μέλλον του

O Μάριους Γκριγκόνις συνεχίζει να είναι παραγκωνισμένος από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Λιθουανός με συμβόλαιο 900.000 παίρνει λίγα λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή του ο οποίος δεν τον έχει αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο.

Και μιλάμε για ένα παίκτη πολύ μεγάλης ποιότητας με δυνατό όνομα που ήρθε για να κάνει την διαφορά στο Τριφύλλι.

Όμως με τον Ντέγιαν Ράντονιτς το μέλλον του μοιάζει δυσοίωνο εκτός και αν υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις και ο αθλητής βρει χώρο και χρόνο στο ρόστερ των Πρασίνων.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια είδηση για το μέλλον του όμως είναι δεδομένο ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα πρέπει η διοίκηση της ομάδας να πάρει αποφάσεις.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την Basket League, ο Λιθουανός δεν θα αγωνιστεί ως έβδομος ξένος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News