Παναθηναϊκός: Ο παραγκωνισμένος Γκριγκόνις και το μέλλον του

Παναθηναϊκός: Πρώτη «μεταγραφική» απάντηση

O Μάριους Γκριγκόνις συνεχίζει να είναι παραγκωνισμένος από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Λιθουανός με συμβόλαιο 900.000 παίρνει λίγα λεπτά συμμετοχής από τον προπονητή του ο οποίος δεν τον έχει αξιοποιήσει ούτε στο ελάχιστο.

Και μιλάμε για ένα παίκτη πολύ μεγάλης ποιότητας με δυνατό όνομα που ήρθε για να κάνει την διαφορά στο Τριφύλλι.

Όμως με τον Ντέγιαν Ράντονιτς το μέλλον του μοιάζει δυσοίωνο εκτός και αν υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις και ο αθλητής βρει χώρο και χρόνο στο ρόστερ των Πρασίνων.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια είδηση για το μέλλον του όμως είναι δεδομένο ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και θα πρέπει η διοίκηση της ομάδας να πάρει αποφάσεις.

Όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την Basket League, ο Λιθουανός δεν θα αγωνιστεί ως έβδομος ξένος.

Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Άντριους – Η στάση του παίκτη

Ο Άντριου Άντριους συνεχίζει να είναι στο ρόστερ του Παναθηναϊκού χωρίς να υπολογίζεται από τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Αμερικανός είναι ίσως ο πιο αδικημένος παίκτης του Τριφυλλιού καθώς κόπηκε ξαφνικά χωρίς να έχει κάνει κάτι που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση του Ράντονιτς.

Ίσα ίσα που ο παίκτης έδινε ότι καλύτερο μπορούσε και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας μέχρι να παραγκωνιστεί.

Ακόμα, ο Άντριους είναι 100% καθώς δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και μάλιστα θεωρεί ακόμα τον εαυτό του μέλος της ομάδας.

Βέβαια δεν ξέρουμε αν ο Ράντονιτς θα του δώσει κάποια ευκαιρία καθώς αν ξαναπαίξει θα φανεί ότι έκανε μεγάλο λάθος που πριν λίγους μήνες τον είχε αδειάσει τελείως.

Γενικότερα οι επιλογές του Ράντονιτς δεν έχουμε κανένα νόημα και η ίδια του η ομάδα μοιάζει να μην τον καταλαβαίνει και σίγουρα να μην τον εμπιστεύεται πια.

Όσο για τον Άντριους, ο Αμερικανός περιμένει υπομονετικά κάποια ευκαιρία ώστε να βοηθήσει την ομάδα που τον απέκτησε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News