Πράσινος ο Κλάινχαϊσλερ - Πότε έρχεται στην Αθήνα

Κλαϊνχάισλερ - Παναθηναϊκός: Σε ποιες θέσεις αγωνίζεται ο Ούγγρος διεθνής - Τα στατιστικά!

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του Κλαινχάισλερ.

Ο παίκτης αναμένεται αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Αρχικά θα περάσει από τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα πέσουν οι υπογραφές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ετήσιες απολαβές του θα προσεγγίσουν τις 650 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Ο Κλαϊνχάισλερ αποτελεί εισήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μετά από ενδελεχή έλεγχο αποφάσισε ότι έχει το πακέτο που επιθυμούσε για τη θέση του δημιουργικού μέσου και άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση για την απόκτησή του.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 8-10 αλλά και να υπηρετήσει με την ίδια άνεση τις δύο θέσεις στα φτερά της επίθεσης. Είναι δεξιοπόδαρος, έχει έφεση στο σκοράρισμα, υποστηρίζει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται σε υψηλές εντάσεις.

Μετά και την επικείμενη απόκτηση του Κλαϊνχάισλερ ο Παναθηναϊκός προβλέπεται να προχωρήσει στην απόκτηση εξτρέμ, έχοντας ήδη κυκλώσει συγκεκριμένες επιλογές.

Παναθηναϊκός: Οι απολαβές του Κλαϊνχάισλερ και η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Λάζλο Κλαϊνχάισλερ θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού μετά τον Τιμοτέους Πούχατς.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (9/1) ο διεθνής Ούγγρος δημιουργικός μέσος έδωσε και τυπικά τα χέρια με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Το συμβόλαιο του Ούγγρου σύμφωνα με πληροφορίες απ’ την Κροατία θα έχει διάρκεια 3,5 ετών (έως το καλοκαίρι του 2026) με απολαβές που θα φτάνουν σε ετήσια βάση περίπου τις 500.000 ευρώ.

Όσο για την ομάδα του, οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν συμφωνήσει για ένα ποσό που αγγίζει το μισό εκατ. ευρώ (με κάποια μπόνους συμμετοχών) κι απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κλάινχαϊσλερ ενημερώθηκε πως δεν υπάρχει πλέον λόγος για να ταξιδέψει στο Ούμαγκ, όπου η Όσιγιεκ πραγματοποιεί τη χειμερινή προετοιμασία της και είναι σταντ-μπάι για να πάρει το “πράσινο φως” και να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News