Αφιέρωμα: Που βρίσκονται οι παίκτες του τελευταίου νταμπλ;

Αφιέρωμα: Που βρίσκονται οι παίκτες του τελευταίου νταμπλ;

Το newspao.gr κάνει ένα special αφιερωματάκι και μας ταξιδεύει στην σεζόν 2009-10 και στο τελευταίο νταμπλ του Παναθηναϊκού. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε που βρίσκονται αυτή τη στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ του εκείνη την χρονιά ο Παναθηναϊκός.
[ads2]
Μάριο Γκαλίνοβιτς: Έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και είναι προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό.

Γιόσου Σαριέγκι: Έχει εγκαταλείψει και αυτός την ενεργό δράση.

Άντε Ρουκάβινα: Στα 31 του εγκατέλειψε την ενεργό δράση λόγω απανωτών τραυματισμών.

Σωτήρης Νίνης: Δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν και μετά από αποτυχημένα περάσματα από Πάρμα και ΠΑΟΚ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό από τον οποίο αποχώρησε πέρσι για να πάει στην Σαρλεουά στο Βέλγιο.

Τζιμπρίλ Σισέ: Ο MVP της σεζόν, στα 35 του, μετά τον Παναθηναϊκό έπαιξε σε Λάτσιο, ΚΠΡ, Αλ Γκαράφα, Κούμπαν, Μπαστία και Σεντ Πιερουά. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πλέον ψάχνει μία τελευταία ευκαιρία στην Γαλλία.

Σέντρικ Καντέ: Αποσύρθηκε πέρσι από την ενεργό δράση. Μετά το “τριφύλλι” έπαιξε σε Σοσό και Ατζάσιο.

Σεμπάστιαν Λέτο: Ο αγαπημένος “Σέμπα” έχει επιστρέψει στον Παναθηναϊκό από τον Φλεβάρη του 2016 και μετά.

Σίλβα Κλέιτον: Μετά από μία περιπλάνηση σε Κάισερισπορ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ξάνθη, Ελάζιγκσπορ και Γκοζτέπε, από φέτος αγωνίζεται στην Ομόνοια.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στον ΠΑΟΚ. Τυπικά βρίσκεται ακόμα ελεύθερος, αλλά μάλλον είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει και επίσημα ότι “κρεμάει τα παπούτσια του”.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Από φέτος το καλοκαίρι, ο θρύλος της Εθνικής Βραζιλίας είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας.

Ματίας Μπιάρσμιρ: Επέστρεψε στην Γκέτεμποργκ το 2012 και βρίσκεται ακόμη εκεί στα 30 του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μετά από μία περιπλάνηση στην Ιταλία στις Μπολόνια, Σαμπντόρια και Ελλάς Βερόνα, από φέτος το καλοκαίρι είναι παίκτης της ΑΕΚ.

Γκάμπριελ: Στα 35 του, ο Βραζιλιάνος διεθνής μπακ αγωνίζεται στην Φορτ Λάουντερντεϊλ Στράικερς στην Β’ κατηγορία των Η.Π.Α..

Στέργος Μαρίνος: Συμπαίκτης του Νίνη στην Σαρλεουά είναι ο δεξιοπόδαρος αμυντικός.

Φίλιππος Δάρλας: Την κάτω βόλτα πήρε η καριέρα του Δάρλα που πλέον αγωνίζεται στον Απόλλων Δοκιμίου (!) μετά από αποτυχημένα περάσματα από Μπρεστ, Ατρόμητο, Εργοτέλη, Παναιτωλικό, Άρη και Κισσαμικό.

Σιμάο: Μετά το πέρασμά του από Κίνα και Ισπανία (Λεβάντε) είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και πιέζει για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Γιούρκας Σεϊταρίδης: Εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Λουκάς Βύντρα: Συμπαίκτης στην Ομόνοια με τον Κλέιτον είναι ο 35χρονος αμυντικός που πέρασε και από Ισπανία (Λεβάντε) και Ισραήλ (Χαποέλ Τελ Αβίβ).

Γιώργος Καραγκούνης: Μετά από μία επιτυχημένη παρουσία στην Φούλαμ εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Ορέστης Καρνέζης: Πλέον είναι ένας από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες στην Ιταλία με την φανέλα της Ουντινέζε.

Κώστας Κατσουράνης: Έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και είναι διοικητικό στέλεχος της Παναχαϊκής.

Αντώνης Πετρόπουλος: Στα 30 του, ο υψηλόσωμος επιθετικός αγωνίζεται στον Απόλλων Σμύρνης.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Στα 34 του, ο Αλέξανδρος Τζόρβας βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο ελεύθερος. Μετά τον Παναθηναϊκό έπαιξε σε Παλέρμο, Τζένοα, Απόλλων Σμύρνης και Νορθ Ιστ Γιουνάιτεντ.

Νίκος Σπυρόπουλος: Στα 33 του είναι και αυτός εδώ και ένα χρόνο ελεύθερος μετά την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ. Είχε προτάσεις από Βέροια, Άρη και Σπάρτη, αλλά δεν “ψήθηκε”.

Γιώργος Μαχλελής: Από πέρσι είναι ελεύθερος και ο Μαχλελής. Ο 25χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος στο τέλος του 2015 από τον Πλατανιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News