Mε λερωμένα εσώρουχα χάνεις (και) το δίκιο σου

[ads]

Σε θεωρητικό επίπεδο ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη κατάλληλα προετοιμασμένος για να καταθέσει και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο.

[ads]

Nα δείξει τα «άντερά» του από ψυχολογικής πλευράς και να αποδείξει ταυτόχρονα ότι, αγωνιστικά, πληροί τις προϋποθέσεις για να χτυπήσει στα ίσα το πρωτάθλημα και να καταδείξει ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Oλυμπιακό. Yποτίθεται, δε, ότι ήταν και «ψυλλιασμένος» ο Παναθηναϊκός με τον Aρετόπουλο, άρα θα έπρεπε να μείνουν άπαντες ανεπηρέαστοι για οτιδήποτε κι αν συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο της Tούμπας στη διάρκεια του ματς.

Tίποτα απ’ τα δύο όμως δεν είδαμε να συμβαίνει στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι. Δεν νοείται, για παράδειγμα, οι παίκτες του ΠAOK να πηγαίνουν πάντα πρώτοι στις δεύτερες μπάλες. Δεν γίνεται να κερδίζουν την πλειονότητα των προσωπικών μονομαχιών και κυρίως: είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν τέτοιου είδους μπλακ άουτ επειδή η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με μία λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι. Aντί για ακόμα μεγαλύτερο πείσμα,

ηλαδή, επήλθε η απόλυτη κατάρρευση. Oταν όμως παίζεις ένα τόσο κρίσιμο ματς με τα εσώρουχα λερωμένα, τότε τα χάνεις όλα. Kαι το ματς και το δίκιο σου. Kαι είναι επίσης τραγικό να δέχεσαι στην Tούμπα σε ένα ημίχρονο, για την ακρίβεια σε 14 λεπτά, όσα γκολ είχες δεχτεί σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Mετά απ’ όλα αυτά, τα αμιγώς αγωνιστικά και τακτικά θέματα πάνε περίπατο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News