Δύο σταρ της Γαλατασαράι προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό (vids)

Δύο σταρ της Γαλατασαράι προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό (vids)

Οι Εμπαγιέ Ντιάν και Σοφιάν Φεγκουλί προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό για το τρέχον καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας μας (βγήκε στο «φως» πρόσφατα ο Σλιμανί), οι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές των Τούρκων έπεσαν στο γραμματοκιβώτιο της ΠΑΕ για την καλοκαιρινή ενίσχυση της ομάδας.




Ο Ντιάν είναι 30χρονος επιθετικός, τη φετινή σεζόν στην Τουρκία σημείωσε 14 συμμετοχές για 2 γκολ και 2 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Γιουβέντους, Αζαξιό, Αλ Σαμπάμπ, Βέστερλο, Ούιπεστ, Κασίμπασα, Κλαμπ Μπριζ και Γουέστ Μπρομ, πριν επιστρέψει στη Γαλατασαράι. Το market value ανέρχεται στο 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο Γαλλοαλγερινός Φεγκουλί είναι επιθετικός που μπορεί να παίξει και σαν δεξιός εξτρέμ, έχει 76 συμμετοχές με την Εθνική Αλγερίας για 20 γκολ, ενώ φέτος στη Γαλατά πέτυχε 2 γκολ και 4 ασίστ σε 21 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα. Έκανε καριέρα σε Βαλένθια, Αλμερία και Γουέστ Χαμ, πριν μετακομίσει στη γειτόνισσα χώρα. Στο 1,2 εκατ. ευρώ το market value σύμφωνα με το Transfermarkt.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News