Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος Live Streaming | Bayern - Olympiacos

Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος Live Streaming

Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος Live Streaming: Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται Μπάγερν και Ολυμπιακός στο Μόναχο (21:45) για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Oι δύο ομάδες διψούν για τη νίκη και το μεταξύ τους παιχνίδι μοιάζε με… τελικό αναφορικά με την συμμετοχή στην post season!

Bayern – Olympiacos Live Streaming

Οι Βαυαροί (12-12) «καίγονται» για το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της οκτάδας. Οι παίκτες του Αντρέα Τρινκέρι μπροστά στο κοινό τους (8-4) δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο. Και το μεγάλο τους όπλο είναι η σκληρή άμυνα.

Ενδεικτικό του τελευταίου, το γεγονός ότι στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους κράτησαν Μακάμπι Τελ Αβίβ και Άλμπα Βερολίνου κάτω από τους 57 πόντους. Και με την ομάδα από το Ισραήλ δέχθηκαν μόλις 23 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Κυριαρχώντας και στις δύο πλευρές του παρκέ με το μέγεθος της.

«Έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδια απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμα τέλειο παιχνίδι σε άμυνα κ επίθεση για να πανηγυρίσουμε τη νίκη», τόνισε ο προπονητής της Μπάγερν, Αντρέα Τρινκέρι, παραμονή της αναμέτρησης.Super League Live Streaming

Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Ολυμπιακός σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σεζόν έχει το πόδι κολλημένο στο γκάζι! Και δεν θέλει να παίξει με τη φωτιά. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοδοξούν να διευρύνουν το θετικό σερί. Ώστε να στρογγυλοκάτσουν στην προνομιούχο τετράδα. Οι τρεις σερί νίκες με Αρμάνι, Εφές και Μπασκόνια έφεραν τους Πειραιώτες στην 4η θέση (15-9).

Απέναντι στους Ιταλούς οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώθηκαν λόγω άμυνας. Ενώ στο ματς με την Εφές έφεραν τα πάνω κάτω με καλά ποσοστά ευστοχίας από την γραμμή των 6,75. «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Πρέπει να πάμε σε μια δύσκολη έδρα και να παίξουμε για τη νίκη απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει μεγάλο κίνητρο», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μουσταφά Φαλ ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2025. Επίσης, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, αναδείχθηκε ΜVP για τον μήνα Φεβρουάριο στην Euroleague και δεν δίστασε να πει on camera ότι «θα ήθελα τον Νέντοβιτς στο Ολυμπιακό».

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες δύο επισκέψεις τους στο Μόναχο μετράνε ισάριθμες ήττες (85-82, 74-68). Αμφότερα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με τελευταία νίκη το 2019 (62-72). live streaming σουπερ λιγκα

 

Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος

Μπαγερν Μοναχου – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/4_3_2022_21_45_bayern_munich_olympiacos/486-1-0-25672

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News