Ξέσπασε ο Σκαριόλο για τον τελικό με Ολυμπιακό: «Την αδικία την υποστήκαμε...»
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε με έντονο τρόπο για τη διαιτησία στον τελικό της Euroleague με τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για αδικία και για αντίδραση του ουδέτερου μπασκετικού κόσμου.
Ο τελικός της Euroleague με τον Ολυμπιακό συνεχίζει να προκαλεί συζητήσεις, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να παίρνει θέση για όσα έγιναν στο παρκέ και να χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις.
Ο προπονητής της Ρεάλ στάθηκε στη διαιτητική αντιμετώπιση και δεν έκρυψε την ενόχλησή του, δείχνοντας πως η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της ομάδας.
Ο Σκαριόλο υποστήριξε πως αυτό που συνέβη στον τελικό ήταν άδικο, ενώ στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο, όπως είπε, αντέδρασε ο ουδέτερος κόσμος του μπάσκετ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο:
«Ήταν μια αδικία. Είναι εντυπωσιακό το πώς όλοι, ουδέτεροι, τόσο Ευρωπαίοι όσο και διεθνείς, έχουν εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο. Είμαι μέρος αυτού, προσπάθησα να το εξετάσω δύο φορές με απόλυτη αντικειμενικότητα, και κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα με όλους τους άλλους. Δεν μιλάω για οπαδούς, μιλάω για παίκτες και ανθρώπους με εκτεταμένες γνώσεις. Τούτου λεχθέντος, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Την αδικία την υποστήκαμε. Σε θεσμικό επίπεδο, δεν θα σχολιάσω τι θα διαχειριστεί ο σύλλογος. Είμαι ο προπονητής. Αλλά δεν μπορώ να θάψω το κεφάλι μου στην άμμο και να το αγνοήσω. Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε όλη μας την προσοχή σε αυτό που θα ακολουθήσει».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αστείο σενάριο για Χάρπερ
- Ποιοι θα «κόβονται»: Η πιθανή εξάδα ξένων στα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- «"Κύκλωσε" κι άλλον παίκτη της Βαλένθια ο Παναθηναϊκός»
- Τέλος η εταιρία CSI από τους αγώνες του Παναθηναϊκού!
- Αποκάλυψη Χένρικσεν για Νίστρουπ: «Μίλησα με Κοτσόλη, συνομιλίες και για παίκτες»