Γελοία απόφαση από την Ευρωλίγκα: Πρόστιμο... χάδι στον Γιώργο Μπαρτζώκα
Η Ευρωλίγκα επέβαλε πρόστιμο – μόλις – 4.000 ευρώ στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το επεισόδιο με τον Έλληνα οπαδό στο Ντουμπάι.
Το… εξωφρενικό ποσό των 4.000 επιβλήθηκε ως πρόστιμο στον Γιώργο Μπαρτζώκα για τις αισχρότητες στο Ντουμπάι.
Στο παρελθόν η Ευρωλίγκα είχε τιμωρήσει πιο αυστηρά προπονητές για δηλώσεις περί… διαιτησίας, στην περίπτωση του προπονητή του Ολυμπιακού που ανέβηκε πάνω σε εξέδρα, η ποινή του μόνο ως «χάδι» μπορεί να χαρακτηριστεί για τα όσα ξεδιάντροπα μαρτύρησε το κοινό του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
H διοργανώτρια αρχή με την απόφαση της άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για παρόμοιες κινήσεις από προπονητές, την ώρα που το πρόστιμο για δηλώσεις κατά των διαιτητών είναι διπλάσιο.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκσφενδόνισε προσβολές για τον Παναθηναϊκό – ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου – σε επίθεση σε Έλληνα οπαδό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού