Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μήτογλου για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Άρη για τη Stoiximan GBL, όμως πριν από το παιχνίδι οι πράσινοι τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία.
Όλος ο αθλητικός και μη κόσμος στη χώρα μας περνάει δύσκολες στιγμές μετά το τραγικό συμβάν στη Ρουμανία, το οποίο στέρησε τη ζωή από επτά φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έκαναν το ταξίδι με προορισμό τη Γαλλία για παιχνίδι κόντρα στη Λιόν.
Ο Παναθηναϊκός μάλιστα που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να αντιμετωπίσει τον Άρη για το ελληνικό πρωτάθλημα βρέθηκε στην Τούμπα προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων αυτών παιδιών.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντίνος Μήτογλου έστειλε και το δικό του μήνυμα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που δεν είναι πια μαζί μας, αναφέροντας: «Ηρθαμε να τιμήσουμε τα παιδιά, συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρωσικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Λιβάι Γκαρσία!
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Έτοιμος για βασικός ο Κάτρης στο Κύπελλο
- Επίσημο: Τέλος από την Αλ Αραμπί, υπογράφει στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Το deadline για Καμαρά και το plan B που ήδη «τρέχει»
- Παναθηναϊκός: Τι περιλαμβάνει το deal για Τσάβι Ερνάντεθ