Το ιατρικό δελτίο στο Αρμάνι-Παναθηναϊκός: Οι αμφίβολοι και οι απουσίες
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το αποψινό, απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, με τον Εργκίν Αταμάν να αντιμετωπίζει ξανά σημαντικά προβλήματα απουσιών.
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τους Τσέντι Όσμαν, Ρισόν Χολμς και Ματίας Λεσόρ φυσικά, με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει αποθεραπεία από το διάστρεμμα που υπέστη πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
Ο Αταμάν υπογράμμισε ότι ο Τούρκος φόργουορντ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε σήμερα, ενώ ο Χολμς παραμένει εκτός με ενοχλήσεις. Η απουσία του Λεσόρ θεωρείται δεδομένη και έτσι η ρακέτα του «τριφυλλιού» ακόμη αντιμετωπίζει θέματα.
Ο Πέπε Ποέτα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τονούτ και Σέστινα, ενώ η συμμετοχή των Μπράουν, Φλακαντόρι, Γκούντουριτς, Μάνιον και ξανά του Τονούτ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Άλλαξαν τα δεδομένα στην κορυφή – Ποια ντέρμπι απομένουν
- Χειραψία Νίκολιτς-Νίστρουπ εν μέσω...παρεμβολής του Ηλιόπουλου! (vid)
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (10η αγων.)
- Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Η κίνηση του Κάνγκουα μετά την αποβολή του
- Ομπράντοβιτς: «Αυτό είναι το βασικό μας πρόβλημα» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου