«Άντε, Μαρία πού είσαι ρε;» - Viral ο Χουάντσο με δημοσιογράφο στο Telekom Center Athens (vid)
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει ξεκινήσει να μιλάει ελληνικά στην τρίτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό Aktor.
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Telekom Center Athens στο κανάλι pamestoixima.gr.
Ο Ισπανός φόργουορντ του «Τριφυλλιού» περίμενε με ανυπομονησία να αναπτύξει τα θέμα της συνέντευξης που θα του τεθούν και άρχισε να μιλάει… ελληνικά στη δημοσιογράφο, Μαρία Κουβέλη.
Τότε, ο σταρ του Παναθηναϊκού Aktor έριξε την ατάκα «Άντε, Μαρία πού είσαι ρε;» προκαλώντας άφθονο γέλιο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔειλά-δειλά, έχουν ξεκινήσει κι άλλοι καλαθοσφαιριστές των πρασίνων να επιχειρούν να μιλήσουν την ελληνική γλώσσα. Ποιος θα ξεχάσει, την απόπειρα του Κέντρικ Ναν να τραγουδήσει το «Δεν θα πας Πουθενά», της Πέγκυς Ζήνα.
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο ξεκίνημα της συνέντευξης:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»