Απίστευτη ατυχία: Τραυματίστηκε και ο Καλαϊτζάκης στον Παναθηναϊκό
Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης τραυματίστηκε στον δεξιό αγκώνα και τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Βίρτους Μπολόνια, ξεκινώντας ήδη θεραπεία.
Απρόοπτο προέκυψε για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην προπόνηση της Τετάρτης (22/10), καθώς ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα.
Ο διεθνής γκαρντ ένιωσε πόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση αγκώνα, τραυματισμός που τον αφήνει εκτός δράσης τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα.
Ως εκ τούτου, ο Καλαϊτζάκης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στη Μπολόνια για την αναμέτρηση με τη Virtus Bologna στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Ο νεαρός διεθνής έχει ήδη ξεκινήσει ειδική θεραπευτική αγωγή υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, με στόχο να επανέλθει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.
Τέλος, εκτός από τον Έλληνα guard/forward αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι εκτός μάχης κόντρα στην Ιταλική ομάδα αναμένεται να είναι κι ο Ρισόν Χολμς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα ενόψει Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ πριν τον Ολυμπιακό
- Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν - Η χρονική διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παίκτες που από σήμερα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν
- Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας: «Δεν είναι καλά τα πράγματα...»