Παναθηναϊκός: Με νέα σημαντική απουσία κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια
Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχωρεί την Πέμπτη για την Ιταλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια, με σημαντικές απουσίες στη φροντ λάιν.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για ένα ακόμη εκτός έδρας τεστ στη EuroLeague, καθώς ταξιδεύει το πρωί της Πέμπτης (23/10) για τη Μπολόνια, όπου θα αντιμετωπίσει τη Virtus Bologna στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου (24/10, 21:00).
Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους το μεσημέρι της Τετάρτης στο Telekom Center Athens, με τον Εργκίν Αταμάν να βλέπει ξανά αρκετά προβλήματα στο ρόστερ του.
Ο Ρισόν Χολμς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία εξαιτίας ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Ο Αμερικανός σέντερ δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Ιταλία, καθώς θα παραμείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου.
Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Ματίας Λεσόρ και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, που συνεχίζουν τα δικά τους προγράμματα αποκατάστασης. Έτσι, ο Αταμάν καλείται να διαχειριστεί ένα σημαντικό κενό στη ρακέτα, ενόψει ενός απαιτητικού παιχνιδιού απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα όπως η Βίρτους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»