Σάρωσε η ΕΡΤ: H τηλεθέαση στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Game 4

O τέταρτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό καθήλωσε τους τηλεθεατές στους δέκτες τους. Η αποκλειστική μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ3 απογείωσε τα νούμερα, φέρνοντας στο κανάλι εντυπωσιακά ποσοστά παρακολούθησης.

Ημίχρονο στο ΣΕΦ με 18... βολές στον Ολυμπιακό!

Η αναμέτρηση των δύο «αιωνίων» συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα από το ανδρικό κοινό, με την ηλικιακή ομάδα 18-34 να σημειώνει ποσοστό τηλεθέασης που άγγιξε το 64%.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η ΕΡΤ3 όχι μόνο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά και βρέθηκε στην κορυφή όλων των πανελλαδικών σταθμών, καταγράφοντας 25,3% στο συνολικό μερίδιο και 29,5% στο δυναμικό κοινό.

Κατά μέσο όρο, σχεδόν 841.500 άνθρωποι παρακολούθησαν τον τελικό ζωντανά, ενώ το συνολικό κοινό που πέρασε από τη μετάδοση ξεπέρασε τα 2.155.000 άτομα. Στις ανδρικές ηλικιακές κατηγορίες συνολικά το ποσοστό άγγιξε το 31%, ενώ στους νέους 18 έως 34 ετών ανέβηκε ακόμα περισσότερο, στο 44%.

Η επιτυχία της ΕΡΤ3 στην κάλυψη του αγώνα υπογραμμίζει τη δυναμική των μεγάλων αθλητικών γεγονότων στη δημόσια τηλεόραση και τη δυνατότητά της να προσελκύει το ενδιαφέρον ακόμα και των πιο απαιτητικών τηλεθεατών

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr