"Σφαλιάρα" για Ναν - Η απόφαση στην καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός
Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός να επιβάλει ποινή στον Κέντρικ Ναν, καθώς η καταγγελία της για επιθετική συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ προς τον διαιτητή απορρίφθηκε πλήρως.
Η υπόθεση δεν προχώρησε καν, αφού δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να στηρίζει την κατηγορία για απόπειρα επίθεσης κατά του ρέφερι.
Η πλευρά των Πειραιωτών υποστήριξε πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR είχε πρόθεση να επιτεθεί σε έναν από τους διαιτητές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι αρμόδιοι έκριναν ότι δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο ή πειθαρχικό παράπτωμα. Έτσι, ο Κέντρικ Ναν συνεχίζει κανονικά χωρίς καμία απολύτως επίπτωση.
Το περιστατικό είχε προκαλέσει ένταση τις τελευταίες ώρες, αλλά τελικά η εξέλιξη ήταν ξεκάθαρη: δεν υπάρχει υπόθεση. Η καταγγελία του Ολυμπιακού έπεσε στο κενό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Τι ισχύει με την ποινή ενόψει Game 5 και Final Four
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Βαλένθια 86-89
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη νέα ήττα από τη Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Πότε θα γίνει το Game 5 απέναντι στη Βαλένθια
- Μπόγρης: «Η νίκη είναι τριπλή για τον Παναθηναϊκό» (vid)