Ο ξένος που «κόπηκε» - Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το Game 3
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν άλλαξε τακτική ενόψει του τρίτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για τη Stoiximan Basket League, διατηρώντας την ίδια σύνθεση που επέλεξε και στο δεύτερο ματς της σειράς.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.
Ο έμπειρος τεχνικός των “ερυθρολεύκων” άφησε ξανά εκτός αποστολής τον Λούκα Βιλντόσα, διατηρώντας τον Σακίλ ΜακΚίσικ στη λίστα των έξι ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο προηγούμενο παιχνίδι.
Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Μπαρτζώκα για το Game 3 είναι οι εξής: Γουόκαπ, Μήτρου-Λονγκ, Λι, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Φουρνιέ, Παπανικολάου, ΜακΚίσικ, Βεζένκοβ, Πίτερς, Φαλ και Μιλουτίνοβ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου για Πάρκερ που συνδέθηκε με Παναθηναϊκό: «Σε αυτή την ομάδα είναι κοντά...»
- Για πρώτη φορά στην Ευρώπη: Ο Παναθηναϊκός φέρνει κάτι... ξεχωριστό στο ΟΑΚΑ (pic)
- Οι αλλαγές συνεχίζονται: Έρχεται νέα προσθήκη στο σταφ του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Τα πρόσθετα έργα στο ΟΑΚΑ και οι νέες σουίτες
- Παναθηναϊκός: Το 1,5 εκατ. έγινε… συζήτηση – Η Μπασκόνια χαμηλώνει για Ρογκαβόπουλο