ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Ναι στους τελικούς, όχι στην συνάντηση με Γιαννακόπουλο» και... όλα στον αέρα
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσω επίσημης δήλωσής της, ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε οποιασδήποτε μορφής συνεννόηση ή συμφωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως πρόσωπο που έχει επιδείξει προσβλητική στάση απέναντι στον σύλλογο και έχει παραβεί τους κανόνες. Με αυτή τη θέση, ουσιαστικά απορρίπτει τη δυνατότητα διαλόγου που επιχειρεί να δρομολογήσει η Πολιτεία, φέρνοντας την όλη πρωτοβουλία σε αδιέξοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να καταστήσει σαφές πως επιθυμεί τη συνέχιση των τελικών της Stoiximan Basket League.
Ουδείς λόγος διακοπής του πρωταθλήματος συντρέχει, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη ότι ο δεύτερος τελικός στο γήπεδο Σ.Ε.Φ. διεξήχθη σε συνθήκες ευταξίας και ασφάλειας, όπως αναγνώρισε δημόσια ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Κίνδυνος διασάλευσης της δημόσιας τάξης στον αγώνα της Κυριακής προκλήθηκε αποκλειστικά και μόνο από τις πρωτοφανείς χυδαίες και υβριστικές συμπεριφορές του Δ. Γιαννακόπουλου, που ήρθε στο ΣΕΦ, όπως είχε προαναγγείλει, για να προκαλέσει τους φιλάθλους μας. Αναφορικά με τις συμπεριφορές αυτές του Δ. Γιαννακόπουλου, αναμένουμε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία τις αποφάσεις των αρμοδίων δικαστικών αρχών, όπου ήδη έχουν σχηματιστεί οι σχετικές δικογραφίες.
Όπως είναι γνωστό σε όλους, είμαστε πάντοτε στη διάθεση του Υφυπουργού, κ. Γιάννη Βρούτση και κάθε οργάνου της Πολιτείας. Όμως, επαναλαμβάνουμε ότι αρνούμαστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον υπότροπο υβριστή και παραβάτη Δ. Γιαννακόπουλο. Δεν νοείται να καλούμαστε να συνάψουμε “ηθική συμφωνία” με τον άνθρωπο που παγίως περιφρονεί θεσμούς και νόμους και απειλεί, υβρίζει και συκοφαντεί τον Ολυμπιακό και τις οικογένειές μας.
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δηλώνει και εγγυάται ότι, όπως παγίως πράττει, θα λάβει όλα τα μέτρα τα οποία είναι απαραίτητα και κατάλληλα για την διασφάλιση συνθηκών ομαλής διεξαγωγής των αγώνων με την ΚΑΕ ΠΑΟ στο γήπεδο ΣΕΦ και θα τηρήσει απαρέγκλιτα κάθε απόφαση και μέτρο της Ελληνικής Αστυνομίας και των αρμοδίων αρχών».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ενίσχυση στη ρακέτα: Παίκτες από NBA και Euroleague για τον Παναθηναϊκό
- Αυτός είναι ο Χοάν Χορδάν που εξετάζει ο Παναθηναϊκός (Who is Who)
- Ανατροπές στην επίθεση του Παναθηναϊκού – Στα σκαριά νέο «πακέτο» φορ
- Τελειωμένοι από τον Βιτόρια – Σε αναζήτηση ομάδας οι δύο δανεικοί
- Ενίσχυση στη ρακέτα: Παίκτες από NBA και Euroleague για τον Παναθηναϊκό