Δεν θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ η Αναντολού Εφές πριν το Game 5 με τον Παναθηναϊκό!
Η Αναντολού Εφές αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει προπόνηση στο ΟΑΚΑ την ημέρα πριν από τον κρίσιμο πέμπτο αγώνα της σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR (6 Μαΐου, 21:45, Novasports Prime).
Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί τουρκικού εδάφους, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, όπου και έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση για την ελληνική πρωτεύουσα.
Ο Ιταλός τεχνικός έκρινε σκόπιμο να δουλέψει με την ομάδα του στο γνώριμο περιβάλλον, εν όψει της καθοριστικής αναμέτρησης που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι.
Έτσι, η Εφές προπονήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (5 Μαΐου) και στη συνέχεια πέταξε για την Αθήνα.
Την Τρίτη το πρωί (6 Μαΐου), η τουρκική ομάδα αναμένεται να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο χαλάρωμα (shoot-around) στο ΟΑΚΑ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Πρόσεχε τι ζητάς από τον Άγιο Βασίλη τα Χριστούγεννα..
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- Παναθηναϊκός: Ελληνική ομάδα-έκπληξη για Γκριγκόνις - Η στάση του παίκτη
- «Ο Λεσόρ σε ένα μήνα θα αρχίσει να μπαίνει στη διαδικασία» (vid)