Μπάνκι ενόψει Παναθηναϊκού: «Αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς»
Ο προπονητής της Εφές, Λούκα Μπάνκι, μίλησε ενόψει του πέμπτου και καθοριστικού αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έχει να διαχειριστεί ορισμένα προβλήματα τραυματισμών που επηρεάζουν την προετοιμασία της.

Παρ’ όλα αυτά, υπογράμμισε πως άπαντες στο στρατόπεδο της τουρκικής ομάδας είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα απέναντι στον νυν κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου, με στόχο να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την πρόκριση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε στον τελευταίο αγώνα μιας απίστευτης σειράς playoffs απέναντι στους πρωταθλητές ΕυρώπηςΚάθε ματς ήταν πολύ κλειστό, πολύ έντονο και πολύ συναρπαστικό, γι’ αυτό και προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τακτικά και πνευματικά, για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς.
Αντιμετωπίζουμε κάποιους τραυματισμούς που οφείλονται στην υψηλή ένταση που παίζεται η σειρά, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι θα είναι έτοιμοι να κάνουν το καλύτερο για να πάρουμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα και τους φιλάθλους μας», πρόσθεσε.
Από την πλευρά του, ιδιαίτερα λακωνικός ήταν ο Πι Τζέι Ντόζιερ. «Θα γίνει μεγάλη μάχη», αρκέστηκε να πει ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News