Η στιγμή του τραυματισμού του Μπαρτζώκα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αυτοτραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Aktor και τον Ολυμπιακό.

Ένα ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού στα «Δύο Αοράκια» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τραυματίζεται στο πόδι του, όπως μεταφέρθηκε από τη μετάδοση της ΕΡΤ.
Στο 6:33 της δεύτερης περιόδου ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πάτησε καλά στο παρκέ μετά από μια κατοχή-δώρο του Σακίλ ΜακΚίσικ στον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να μπει οριακά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να γυρίζει κουτσαίνοντας ελαφρώς στον πάγκο.
«Υπάρχει ένας μικροτραυματισμός, αλλά δεν είναι παίκτη… είναι του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος έκανε ένα άλμα, όταν έχασε τη μπάλα ο ΜακΚίσικ. Γύρισε το πόδι του, πονάει, έκανε μορφασμούς», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον ρεπόρτερ του καναλιού.
Δείτε στο 40:54:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Θα δει κανένας Μπαρτζώκας τον Παύλο...» - Η αντίδρασή του (vid)
- ΕΠΟΣ με Κέντρικ Ναν: Οι ρεπόρτερς της Ευρωλίγκα φώναξαν ρυθμικά «MVP» (vid)
- Αποκαλυπτική στο Μπαλί η Μαρικέλλυ που «μάγεψε» τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ (vid)
- Ατζέντης Ναν για ΝΒΑ out: «Θα έπρεπε να τους πληρώσουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια»
- «Αν βγουν αυτά τα άτομα, ο Παναθηναϊκός θα πάρει μεγάλο ευρωπαϊκό ως το 2027»