Φίλιπ Τζούρισιτς: Θέση που δε του ταιριάζει. Ε, και;

Είναι ξεκάθαρο πως κανένας από τους Πελίστρι, Λημνιό, Μαντσίνι που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο ρόστερ, δεν μπορούν να παίξουν την θέση στα αριστερά, όπως ο Φίλιπ Τζούρισιτς.

Τζούρισιτς: «Δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνίζομαι, γιατί μπορώ καλύτερα!»

Ο Ρουί Βιτόρια δεν τρελάθηκε διατηρώντας τον Σέρβο σε θέση που δεν του ταιριάζει.

Ο Πορτογάλος βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις πως ναι μεν έχει χάσει την ταχύτητα του και δεν είναι ο εξτρέμ που μπορεί στο ένας με ένας να αφήνει πίσω τα αντίπαλα μπακ, όμως κρατά την ποιότητα του κι έχει καλή πάσα σε μικρό χώρο, συν ότι σκοράρει.

Μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, να τρυπώσει στην περιοχή και να αξιοποιήσει την κάθετη πάσα, παίζοντας στις πλάτες των αμυντικών.

Φέτος έχει δώσει το δικαίωμα στην ομάδα του να κερδίζει παιχνίδια από την πλευρά του κι ας είναι επιθετικό χαφ ο άνθρωπος.

Του χρόνου, παρότι θα έχει βάλει ακόμα ένα χρόνο στην πλάτη, χρειάζεται να βελτιώσει τις αντοχές του, για να συνεχίζει να παίζει αριστερά και να δοκιμάσει με αυτόν εξτρέμ, σχήμα με τρία κεντρικά χαφ ο κόουτς.

Το ένα θα είναι ο Σιώπης, οι άλλοι δύο επιβάλλεται να έχουν αντοχές, τρεξίματα και να ξέρουν τη μπάλα του Ρούμπεν Πέρεθ ώστε το τριφύλλι να αποκτήσει κι άλλους πυλώνες δημιουργίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr