Συγκλονιστικός Σλούκας: Η ατάκα για τους συμπαίκτες του μετά το Παναθηναϊκός-Εφές 104-89
Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση, φτάνοντας μια ανάσα από το νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 9 ασίστ, συμβάλλοντας καθοριστικά στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αναντολού Εφές.
Μιλώντας στο flash interview ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ανέφερε:
«Ήταν δύο παιχνίδια (σ.σ. στη «διαβολοβδομάδα» που έπρεπε να τα κερδίσουμε. Η Εφές έχει πολύ ταλέντο, σούταρε πολύ καλά και είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ο Ναν βγήκε μπροστά και πήραμε μια σημαντική νίκη.
Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου, έδωσαν σκληρές μάχες, θυσίασαν τα κορμιά τους. Ο Όσμαν βοήθησε πολύ στην επίθεση, ο Χουάντσο πήρε τα ριμπάουντ και είχε σημαντικές στιγμές. Τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο που έρχεται.
Έχουμε σπουδαία χημείαμε τον κόσμο, μας βοηθάει πολύ και μας σπρώχνει στις νίκες, ειδικά τώρα που παίζουμε με… 1,5 ψηλό. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και σήμερα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια