Παππάς στην Τσιλιγκίρη για το ΣΕΦ: «Καλή δουλειά Χριστίνα!» (pic)
Ο Νίκος Παππάς την είχε… στημένη στην Χριστίνα Τσιλιγκίρη και έριξε μια μπηχτή προς την πρόεδρο του ΣΕΦ μετά την κακοκαιρία Elena.
Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα από τότε που «συγκρούστηκαν» στο διαδίκτυο ο Νίκος Παππάς και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Η πρόεδρος του ΣΕΦ κατηγόρησε τον πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού για σεξιστικά σχόλια ζητώντας παράλληλα να αναλάβει δράση το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Φυσικά ο «3P» δεν πτοήθηκε από την όλη κατάσταση και διαχειρίστηκε διακριτικά το θέμα προκειμένου να μη δώσει άλλη έκταση στην ιστορία.
Με αφορμή, όμως, τις πλημμύρες στο ΣΕΦ και το χθεσινό δημοσίευμα (26/12) «Το ΣΕΦ βουλιάζει και η διοίκησή του ξόδεψε 30.000 ευρώ για αναμνηστικά και δώρα!», ο Νίκος Παππάς βρήκε την τέλεια ευκαιρία να περάσει στην αντεπίθεση.
«Καλή δουλειά Χριστίνα!», έγραψε με συγκεκριμένο τόνο στο Instagram ο άλλοτε πράσινος γκαρντ.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Συναγερμός» με τους στόπερ στον Παναθηναϊκό!
- «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα - Τα δεδομένα»
- Παναθηναϊκός: Ο Τεττέη βάζει… πίεση σε όλους τους φορ της Super League
- Ραπτόπουλος: «Είναι σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός στο επικοινωνιακό κομμάτι»
- Σεϊταρίδης: «Αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει έξι νίκες, να κάνει έξι νίκες στα πλέι οφ»
