Τσιλιγκίρη: «Δέχτηκα σεξιστικές προσβολές από τον Παππά - Αμαυρώνει τις αξίες του αθλητισμού» (pics)

Σάλος έχει ξεσηκωθεί στα social media με τη Χριστίνα Τσιλιγκίρη και τον Νίκο Παππά.

Τσιλιγκίρη: «Δέχτηκα σεξιστικές προσβολές από τον Παππά - Αμαυρώνει τις αξίες του αθλητισμού» (pics)

Λίγες μέρες μετά το «πινγκ πονγκ» με τη Νέα Δημοκρατία – που ζήτησε τη διαγραφή του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού ήρθε σε «σύγκρουση» με την πρόεδρο του ΣΕΦ και πολιτεύτρια με τη Νέα Δημοκρατία, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η τελευταία σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει πως δέχτηκε ειρωνείες, σεξιστικές προσβολές και υποτιμητικά σχόλια από τον «3P».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

««Ήσυχα Χριστινάκι», , «ποια είσαι εσύ βρε γλυκούλα;», «‍κάπως έτσι.. αν ταυτίζεσαι»…

Αυτές είναι κάποιες από τις ειρωνείες, τις σεξιστικές προσβολές και τα υποτιμητικά σχόλια που δέχτηκα από τον εκλεγμένο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά @3pfamilia , ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει συνηθίσει να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, υποβιβάζοντας και προσβάλλοντας κάθε γυναίκα.

Με τον ίδιο τρόπο μίλησε και σε έναν αστυνομικό, δείχνοντας την ίδια περιφρόνηση προς τα Σώματα Ασφαλείας. Όλα αυτά επειδή τόλμησα να του επισημάνω την ανεπίτρεπτη και χυδαία συμπεριφορά του. Τα σχόλια που δημοσιοποιώ είναι για χάρη της αλήθειας.

Με θλίβει το γεγονός ότι ένας πρώην αθλητής επιλέγει να αμαυρώνει με αυτόν τον τρόπο τις αξίες του αθλητισμού.

Με θλίβει διπλά που ευτελίζει τους θεσμούς και την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ελλήνων που τον ψήφισαν.

Ο κ. Παππάς αποδεικνύει ότι δεν ήταν μια μεμονωμένη υπέρβαση των ορίων, αλλά ότι η προσβολή και η απειλή είναι συνήθης πρακτική του. Ταιριαστό κομμάτι στο ψηφιδωτό του ΣΥΡΙΖΑ, που υποθάλπει τέτοιες συμπεριφορές, και έχει βρει άξιο συνοδοιπόρο τον κ. Πολάκη, που έσπευσε χθες να τον υπερασπιστεί δημόσια. Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr