Παναθηναϊκός: Ο ξένος που έκοψε ο Αταμάν ενόψει Πανιωνίου
Ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε ποιον ξένο θ’ αφήσει εκτός αποστολής από το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο για την Stoiximan GBL.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο εκτός έδρας για τη Stoiximan Basket League σ’ ένα παιχνίδι που θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει το σερί του στο πρωτάθλημα και να βγάλει ουσιαστικά την υποχρέωση.
Από εκεί και πέρα ο Λορέντζο Μπράουν θα είναι ο παίκτης, ο οποίος κόπηκε από τον Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τη Stoiximan GBL.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκτός θα είναι οι Μάριους Γκριγκόνις και Κώστας Αντετοκούνμπο λόγω τραυματισμών, ενώ στην αποστολή της ομάδας επιστρέφει ο Ομέρ Γιουρτσεβέν που είχε μείνει εκτός από το τελευταίο ματς λόγω ίωσης.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Μπογκντάνοβιτς - «Χαρτί» ο Ομπράντοβιτς» (vid)
- «Τα προηγούμενα χρόνια έβλεπες έναν παραλογισμό - Αυτό άλλαξε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ετοιμάζει προσφορά για τον Ρίκι Ρούμπιο ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Θέλουν με... τρέλα Παναθηναϊκό οι Φαν Ντρόγκελεν και Κρίστιανσεν - Τι ισχύει για Γένσεν
- Βόμβα: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Τζίγκερ - Η ομάδα που αναλαμβάνει και ο προπονητής